Fennica.Net


Mediakortti

Seinäjoki: Muut yhteisöt
Fennica.Net: Seinäjoki: Yhteisöt ja Ihmiset: Muut yhteisöt

Etelä-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajat ry.

Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajat ry.Maakunnallinen poliisikuoro.
Klassinen musiikki

Etelä-Pohjanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys Ry

Yhdistykset ja järjestöt

Harrastajateatteri Peräseinäjoen Pennihäät ry

Tietoja harrastajateatteri Peräseinäjoen Pennihäät ry:stä sekä tulevista ja menneistä näytelmistä
Teatteri

HeavyPohjanmaa.com

Sivusto, jonne kerätään keikkailevia raskaampaa rockia tai metallia soittavia yhtyeitä. Tällä hetkellä palvelu on suunnattu ainoastaan Pohjanmaalaisille bändeille, kunnes/jos palvelua laajennetaan.
Pop- ja rock-musiikki

Järjestötalo

Yhteisöjen Yhdistys ry hallinnoi Seinäjoella toimivaa Järjestötaloa, jossa toimii 18 sosiaali- ja terveysalan järjestöä saman katon alla. Järjestötalon toiminta tukee itsehoitoa arkielämässä selviytymistä. Järjestötalosta saa tietoa, ohjausta ja neuvontaa kuntoutuksesta, eri sairauksien ennaltaehkäisystä ja hoidosta sekä terveyden edistämisestä. Järjestötalossa... Jatkuu
Muut sosiaalipalvelut

Kriisikeskus Mobile

Tervetuloa Kriisikeskus Mobileen! Elämä saattaa järkkyä ilman ennakkovaroitusta. Usein selviydymme ongelmista omin voimin tai läheisten avulla, mutta aina se ei riitä. Tällöin Kriisikeskus Mobilen tuki on Sinua varten.
Muut sosiaalipalvelut

Seinäjoen työväenyhdistys ry

Seinäjoen työväenyhdistyksen sivuilla on tietoa mm. johtokunnan jäsenistä, Seinäjoen kaupungin demarivaltuutetuista ja tietoa kerhotiloista. Tervemenoa tutustumaan.
Politiikka

Shaolin Kung-Fu

Olemme Kung-Fu seura Pohjanmaalla. Kung-Fu on Kiinalaisten munkkien kehittämä taistelutaito, taitoja on kehitetty yli 2500 vuotta. Kung-Fun harrastaja kilpailee ainoastaan itseään ja omia heikkouksiaan vastaan, sekä fyysisiä että henkisiä. Harrastuksesta oppii itsepuolustustaitojen lisäksi itsekuria ja kunnioitusta itseään ja muita kohtaan.
Itsepuolustus- ja kamppailulajit   Etelä-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen

  Tässä aiheessa

Muilla yhteisöillä tarkoitetaan yhteisöjä, jotka eivät ole yrityksiä tai julkisyhteisöjä. Tyypillinen 'muu yhteisö' on esimerkiksi yhdistys tai seura.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.